Kíváncsi mi történik az Illatos úton? Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Állásajánlat: Állatgondozó

A Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság Állategészségügyi Szolgálata felvételt hirdet kisállatbefogó - és gondozó feladatok ellátására. 

Olyan jelöltet várunk, akinek van már gyakorlata, tapasztalata, megszokta és bírja a nehéz fizikai munkát, kiegyensúlyozott és állatszeretete nem gátolja meg abban, hogy akár a gyógyíthatatlan állatok elengedésében is részt vegyen. 

A folyamatos munkavégzés (szombat- vasárnap, és ünnepnapok is) naponta 07:00 - 15:00 illetve 07:00 és 19:00 között zajlik, megadott órakeretben. A munkavégzés helyszíne Budapest közterületei és a Szolgálat Illatos úti telepe. 

Feladatok:  kóbor, sokszor veszélyes kutyák befogása; az állatok szállítása; az állatok emelése, elhelyezése; a problémás, agresszív állatok humánus, de határozott megfékezése, szétválasztása, állatgondozás. Védőruházatot, eszközöket és a kiképzést biztosítjuk. A munkakör betöltése erkölcsi bizonyítványhoz kötött, az ebrendész illetve állatgondozó képesítés és a B kategóriás jogosítvány előnyt jelent.

A jelentkezéseket 2016. január 22-ig a nagy.dora@fori.hu e-mail címre várjuk.