Kíváncsi mi történik az Illatos úton? Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Fókuszban: Bolton

Bolton május végén került az Állategészségügyi Szolgálathoz, nyomorúságos körülmények közül. Talán emlékeznek még a kedves olvasók Roby kutyánkra, akinek be volt nőve a lánc a nyakába?! Bolton is ugyanarról a helyről került hozzánk, rövid láncon tartották, és nem gondozták megfelelően őket. A 4 elhozott kutyából már csak Bolton van a telepen, de egyszerűen nem értjük miért...

Gyönyörű szőrű, kedves, barátságos kutya lett belőle az eltelt 5 hónap alatt. Eleinte pórázon sem tudott sétálni, és a játékokról sem igazán tudta, hogy mire valóak, de ez már a múlt.
Már csak egy gazdi hiányzik az életéből. Boltont kertes házban és lakásban is el tudjuk képzelni, mivel kenneltiszta, ezért valószínűleg a lakásban sem lenne gond ezzel.
 
 

ÖRÖKBEADÓ NAP AZ ILLATOSON - NOVEMBER 8. 10-15H

A november 8-ai Örökbeadó Nap előtti héten számos olyan kutyára szeretnénk felhívni a figyelmet, akik vagy túl öregek, vagy túl problémásak, vagy csak valamiért még senki sem szúrta ki őket - hátha valaki szerelembe esik velük...
 
Bolton adatlapja:
 
Az esemény társszervezője, a Vigyél Haza Alapítvány ismét elkészítette fotógalériáját az összes örökbefogadható kutyáról, itt Dobit és az összes gazdira váró árvát megnézheted: