Kíváncsi mi történik az Illatos úton? Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Kormi & Csöpi

Csöpit és Kormit gazdájuk volt kénytelen leadni a telepre, mivel tartósan kórházba került, és a családból senki nem vállalta a két kutya elhelyezését. Mindkét kutyát nagyon megviselte a helyzet. A párosról tudni kell, hogy Kormit egészen baba kora óta Csöpi nevelte fel, más kutyákkal rajta kívül nem barátkozott (bár nem agresszív velük), és egyelőre a látogatóknak is csak a fogát villogtatja a kennelből. Ha bemegyünk hozzá, akkor pedig félelmében elbújik a házába, vagy Csöpi védelmező közelségét keresi. Ennek ellenére látszik, hogy nagyon vágyik egy kis szeretetre. Csöpi sem érti mi történt vele, ő a háttérből figyel mindent és valószínűleg azon mereng, hogy mit ronthatott el, miért került ilyen helyzetbe...

Mindkét kutya szobatiszta, eddig lakásban éltek, ismerik a városi élet minden rejtelmét. Kormi nagyon éber, mellette egészen biztos, hogy nem surranhat be egyetlen betörő sem.
Szinte esélytelen, hogy együtt találjanak új gazdára, persze ez lenne a legjobb megoldás számukra...
 
Az esemény társszervezője, a Vigyél Haza Alapítvány ismét elkészítette fotógalériáját az összes örökbefogadható kutyáról, itt Dobit és az összes gazdira váró árvát megnézheted:

Csöpi és Kormi adatlapja: